Vankilassa viruva realitytähti valittaa: ”Ruoka on kammottavaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Atlantassa asuvat multimiljonäärit, Todd ja Julie Chrisley, tuomittiin pankkipetoksista ja veronkierrosta vankeuteen. Todd sai 12 vuoden tuomion ja Julie seitsemän vuotta vankeutta. Molempien tuomioita lyhennettiin hiljattain.

Chrisley Knows Best -sarjassa esiintynyt perhe on esitellyt televisiokameroille hulppeaa elämäänsä. Perhe on elänyt näennäisesti täydellistä elämää nauttien kaikesta, mitä rahalla voi ostaa. Chrisleyt ovat useasti valittaneet vankilaolosuhteiden olevan epäinhimillisiä. Nyt Todd Chrisley on valittanut NewsNationin haastattelussa, että vankilaruoka on saastaista ja vanhaa.

Chrisley väitti, että varasto, jossa ruokaa säilytetään, on täynnä hiiriä ja oravia. Lisäksi mies kertoo, että ruokavaraston katto oli poistettava mustan homeen vuoksi. Katon sisältä oli löytynyt kuollut kissa. Joku voisi luulla, että mies valittaa ainoastaan, koska on tottunut liian hyvään. Hänen kuvailunsa vankilan ruokatilanteesta kuulostaa kuitenkin karmivalta.

– He näännyttävät miehet nälkään vankilassa. Ruokaa saa ehkäpä tuhannen kilokalorin verran päivässä, Chrisley kertoo.

Hän ostaa ja valmistaa ruokansa itse. Vartijat yrittävät rajoittaa miehen ostoksia ehkäpä hänen kuuluisan statuksensa vuoksi. Hän pystyi ostamaan aiemmin vankilan kioskista 12 tonnikalapurkkia viikossa, mutta määrä on nykyään vain kolme purkkia. Todd suorittaa tuomionsa Pensacolan liittovaltion vankilaleirillä, kun taas hänen vaimonsa Julie on kahden tunnin päässä liittovaltion rangaistuslaitoksessa Mariannassa.