Sara Forsberg pulahti paljuun – kuva päätyi someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainväliseksi julkkikseksi Smoukahontas-kielinaisena aikoinaan muodostunut Sara Forsberg osallistui sittemmin esimerkiksi Atlantin yli -realitysarjaan, jossa joukko julkisuudesta tuttuja suomalaisia purjehti Atlantin valtameren yli. Julkkiskaunotar on kerännyt jo 282 000 seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Sara on nautiskellut olostaan Rukalla, jossa hän on viettänyt rentoa lomaa ulkona liikkuen. Julkaisemassaan kuvasarjassa Forsberg nähdään myös paljussa, jossa hänellä oli yllään biksut. Ja tietenkin hän nautiskeli asianmukaisesti hiihtohississä pullon Jägermeisteria.

Taannoisella kolme viikkoa kestäneellä Atlantin yli -purjehduksella olivat Sara Forsbergin lisäksi mukana myös yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi, Duudsonit-tähti Jarno Laasala, Laulaja Pete Parkkonen ja huippukokki Michael Björklund. Kapteenina toimi sarjan toiselta kaudelta tuttu Joel Harkimo.