Kurvitar Ashley Graham riisui videolle – paljasti samalla bisnesneuvoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Ashley Graham jakaa rehellisesti sosiaalisessa mediassa kuvia hänen äitiydestään ja arjestaan, mistä nainen onkin saanut paljon seuraajiltaan viime aikoina kiitosta. Tällä hetkellä tähden Instagram-kanavaa seuraa jo yli 21 miljoonaa ihmistä, jotka ovat selvästi jääneet koukkuun Grahamin pirskahtelevaan luonteeseen ja suorapuheisuuteen upeista kuvista puhumattakaan.

Maailman seksikkäimmän naisen tittelin viime vuonna Maxim-lehdeltä saanut Ashley Graham jakaa nyt bisnesneuvoja uudella Instagram-videollaan. Videon alussa nainen esittelee mustia alusvaatteitaan ja alkaa pukea päivän asua ylleen samalla kun hän kertoo mitkä ovat parhaat hänen kuulemansa bisnesneuvot.

Ensimmäisenä 36-vuotias Ashley Graham neuvoo aloittamaan oman päämäärän tavoittelun ennen kuin on valmis. Aloittaa kannattaa heti ja miettiä vasta sen jälkeen askel kerrallaan miten tulee etenemään. Kaikkea ei pidä tietää valmiiksi etukäteen, koska matkan varrella oppii.

Ashley Graham neuvoo myös miettimään mikä on se asia, joka ihmisiä sinussa kiinnostaa. Se, mitä ihmiset haluavat sinulta oppia liittyy usein vahvasti siihen mistä asiakkaat olisivat myös valmiita maksamaan.