Tinder ei ole vain nuorten aikuisten sovellus – sopii myös yli 50-vuotiaille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Deittailu ja uusiin ihmisiin tutustuminen voi yli 50-vuotiaana tuntua haastavalta. Erilaiset deittailusovellukset eivät kuitenkaan katso ikää ja seuraa löytyy esimerkiksi Tinderistä myös vanhemmillekin kuin vain parikymppisille.

Deittailusovellus voi tarjota mahdollisuuden löytää uuden rakkauden myös vanhemmalla iällä. Tässä joitakin parisuhdeasiantuntija Mairi Macleodin Daily Mail -sivustolle antamia vinkkejä menestyksekkääseen deittailuun:

1. Ole avoin uusille kokemuksille ja unohda odotukset. Netin deittimaailma poikkea perinteisestä ja vaatii uudenlaista lähestymistapaa.

2. Älä usko kaikkea mitä näet tai luulet tietäväsi. Deittisivustot saattavat tarjota pintapuolisesti sopivan näköisiä kumppaniehdokkaita, mutta todellinen yhteensopivuus voi olla syvemmällä.

3. Älä luota pelkästään ulkoiseen olemukseen. Vaikka ulkonäkö on iso osa ensivaikutelmaa, etsi persoonallisuuden, kiinnostusten ja arvojen yhteensopivuutta.

4. Ole rohkea ja ota aloite omiin käsiisi. Älä odota passiivisesti vaan ota rohkeasti yhteyttä mielenkiintoisiin profiileihin ja tee ensimmäinen siirto.

5. Ole rehellinen, mutta myös avoin uusille mahdollisuuksille. Joskus pienet yksityiskohdat profiilissasi voivat lisätä mahdollisuuksia löytää todellinen yhteys oikean henkilön kanssa.

6. Muista, että hylkääminen ja hylätyksi tuleminen on osa prosessia. Älä turhaudu vaan jatka eteenpäin ja pidä mielessäsi, että oikea kumppani voi olla seuraavan profiilin takana.