Odottamaton tilanne moottoritiellä: Karanneet poliisihevoset aiheuttivat kaaoksen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Autoilijoita kohtasi viikonloppuna Yhdysvaltain Ohiossa yllättävä liikennevaara. Valtatie 90:llä juoksi irrallaan kaksi poliisihevosta, jotka aiheuttivat kaaosta liikenteessä. Välikohtaus tallentui viraalina levinneeksi videoksi.

Poliisihevoset laukkasivat liikenteen seassa Clevelandin keskustassa lauantaina iltapäivällä. Autoilijat joutuivat hidastamaan väistäessään hevosia niiden kulkiessa vastaantulevaa liikennettä päin moottoritien oikeanpuoleisella kaistalla. Hevoset onnistuttiin lopulta ohjaamaan pois autotieltä poliisiauton avulla, uutisoi USA Today.

Paikallisen poliisilaitoksen mukaan hevoset karkasivat läheisestä poliisihevosten kotitallista. Hevoset palautettiin lopulta takaisin talliin vahingoittumattomina. Välikohtauksesta ei aiheutunut kolareita tai muita onnettomuuksia.