Claudia Romani peppu pystyssä Miami Beachilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu sometähti Claudia Romani nousi aikoinaan sometähdeksi ymmärrettyään mikä vetää miehiä puoleensa sosiaalisessa mediassa. Hänet nimettiin maailman kuumimmaksi jalkapallotuomariksi jo vuosia sitten. Suomea rakastava italialainen kurvitar on poseerannut aikoinaan myös suomalaisjoukkueen pelipaidassa.

Tällä kertaa Romani on poseerannut rohkeissa kuvissa Miami Beachilla, jossa hän nautiskeli olostaan biksuissa juhliessaan Pyhän Patrickin päivää. Jostain syystä Claudia poseeerasi kameraan useasti takapuoli pystyssä, mutta siinä ei toki ollut mitään varsinaisesti uutta. Romanin seuraajat ovat varmasti innoissaan kuvakoosteesta.

Realitysarja Secret Storyä nykyisin tähdittävä Claudia Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi. Nyt hän on esitellyt auliisti kurvejaan, joista hänet tunnetaan ympäri maailmaa. Romani nimittäin esittelee mielellään juuri takapuoltaan verkossa seuraajilleen.