Sointu Borg estottomassa biletopissa: ”Those were the days”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monessa mukana oleva julkkiskaunotar Sointu Borg on median moniottelija, joka ryhtyi taannoin kirjailijaksi ja jakaa elämänohjeitaan nuorisolle Tiktokissa. Lisäksi hän esiintyy suosittuna puhujana erilaisissa tilaisuuksissa. Nyt Sointu on muistellut hieman menneitä sosiaalisessa mediassa.

– Pitkästä aikaa vanha kunnon biletoppi niskassa, niin pysyy parikymppisen minän bilevuodet kirkkaammin mielessä. Those were the days, Sointu kertoi paljastava musta biletoppi yllään.

Tiktokissa Sointu Borg antaa nykyisin Sointuorvokki-kanavallaan nuorisolle elämänohjeita. Hän kertoo esimerkiksi miten flirttailun voi erottaa yleisestä ystävällisyydestä. Hänen mukaansa flirttaileva voi upottaa lauseeseen tiedon siitä, että hän on sinkku ja yleensä utelee toiselta tämän parisuhdestatusta. Kiinnostunut ihminen muistaa flirttailun kohteena olevasta pieniä yksityiskohtia ja yrittää löytää tekosyitä koskettaa tai vaikkapa halata hieman pidempään.