Kasmir tekee paluun – uusi sinkku julkaistaan perjantaina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Kasmir nousi Suomessa poptaivaalle kymmenen vuotta sitten julkaistuaan Vadelmavene-biisin. Kasmir on viimeksi julkaissut omaa musiikkia vuonna 2021, kun hän julkaisi Halleluja-nimisen kappaleen. Hän on myös vieraillut kaksi vuotta sitten julkaistulla F:n Mitä jos -nimisellä singlellä.

Nyt Kasmir on palaamassa julkaisutauoltaan. Hän julkaisee perjantaina 26. huhtikuuta uuden singlen, joka kantaa nimeä Kukat. Kappale haastaa elämään tässä ja nyt, ja arvostamaan läheisiä nyt kun siihen on vielä mahdollisuus.

Kasmirin tulevan albumin tulee julkaisemaan tänä vuonna perustettu FRD Records, joka on Fried Musicista ponnistava levy-yhtiö. Albumia on ollut tekemässä joukko huippunimiä, kuten Hank Solo, Jonas Karlsson, Vilma Alina, Joonas Keronen sekä Kaisa Korhonen.