Jennifer Lopez antoi kolme parasta neuvoaan – näin voit paremmin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez julkaisi juuri uuden This Is Me Now -nimisen albumin. Albumin kanssa samaan aikaan julkaistiin myös This Is Me… Now: A Love Story -niminen musikaalielokuva. Jennifer Lopez esiintyy elokuvan tähtenä itse ja on ollut mukana käsikirjoittamassa 65-minuuttista musikaalia.

Jennifer Lopez on viime päivien aikana saanut todella paljon negatiivista palautetta sosiaalisessa mediassa niin elokuvastaan, dokumentistaan kuin käytöksestäänkin. Siitä huolimatta hän haluaa jakaa sosiaalisen median kanavillaan faneilleen iloista ja positiivista mieltä.

Tällä kertaa nainen jakoi kolme tärkeintä neuvoaan hyvinvoinnin kannalta. Ensimmäisenä hän neuvoo nukkumaan 8-10 tuntia yöunia. Toinen neuvo koskee veden juomista kun tähti haluaa muistuttaa ihmisiä huolehtimaan nesteytyksestä. Kolmantena neuvona nainen muistuttaa aina käyttämään aurinkosuojaa, jopa sisätiloissa.