Kissa leikki pahvilaatikossa – päätyi satojen kilometrien päähän kotoaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissat oleskelevat mielellään pahvilaatikoissa, mikä voi johtaa yllättäviinkin tilanteisiin. Yhdysvaltojen Utahissa asuvan pariskunnan kissa päätyi vahingossa satojen kilometrien päähän kodistaan pahvilaatikon mukana.

Carrie Clarkin sisäkissa Galena katosi mystisesti 10. huhtikuuta. Kissaa yritettiin etsiä sekä kodista että lähialueilta tuloksetta. Noin viikkoa myöhemmin Clark sai puhelun, jonka mukaan kissa oli löydetty sen mikrosirun avulla.

Clarkin yllätykseksi Galena oli eksynyt Kaliforniaan saakka. Kissa oli löytynyt Amazon-verkkokauppaan toimitetusta pahvilaatikossa, joka sisälsi reklamoitavaksi tarkoitetut työkengät. Galena oli hypännyt laatikkoon omistajien huomaamatta ja päätynyt odottamattomalle seikkailulle.

Galena ehti olla ansassa laatikossa Amazonin palautusosastolla kuuden päivän ajan. Lopulta Amazinin työntekijä pelasti kissan. Hän vei Galenan eläinlääkärille, josta omistajat noutivat sen.

– Se oli upea jälleennäkeminen. Galena lakkasi heti tärisemästä ja rentoutui sylissäni. Galena oli laihtunut ja kärsinyt lievästä nestehukasta, mutta verikoe oli täysin normaali ja kissa selvisi vahingoitta, Clark kuvaili KSLTV-uutissivuston mukaan.