Gigi Hadid juhli syntymäpäiviään viikon – täytti 29 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid on jo monien vuosien ajan tehnyt menestyksekästä uraa huippumallina. Nainen on tunnettu pitkistä vaaleista hiuksistaan, mutta hän päätti taannoin muuttaa radikaalisti omaa hiustyyliään ja leikata kutrinsa trendikkääseen polkkamittaan.

Gigi Hadid juhli nyt syntymäpäiviään viikon ajan täytettyään 29 vuotta. Nainen julkaisi hänen omalla Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa nähdään miten hän on viettänyt aikaansa suvun Pennsylvanian tilalla ja Las Vegasissa.

Gigi Hadid on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa rakkauselämänsä vuoksi. Mallikaunotar on alkanut seurustelemaan 49-vuotiaan näyttelijän Bradley Cooperin kanssa. Myös Cooper oli Daily Mail -sivuston mukaan juhlimassa naisen syntymäpäiviä vaikka miestä ei Hadidin somekuvissa nähtykään.