Fani väittää Kanye Westin lyöneen häntä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye Westiltä nimikirjoitusta yli vuosi sitten pyytänyt Justin Poplawski ja hänen vaimonsa Tiffany Marshall ovat nostaneet oikeuskanteen räppäriä vastaan. Nimikirjoituksia keräilevä Poplawski väittää, että 46-vuotias tähti loukkasi häntä vakavasti riidan aikana 13. tammikuuta 2022 lähellä Warehousea, Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

The Blastin hankkimista asiakirjoita selviää, että Justin kuvaili itseään arvostetuksi nimikirjoitusten hankkijaksi, joka oli aiemmin saanut Kanye Westin allekirjoituksen ilman ongelmia. Tällä kertaa asiat olivat toisin, koska hän väitti Yeezy-suunnittelijan lupaavan antaa varoittavan esimerkin, mikäli mies kyselisi avioerosta liittyen Kim Kardashianiin.

– Mene helvettiin täältä ennen kuin lyön sinut perseeseen. Aion tehdä sinusta varoittavan vitun esimerkin, Kanye Westin kerrotaan öykkäröineen.

Nimikirjoitusten pyytäjä oli ollut julkisella paikalla, mutta hän väitti, että Kanye iski häneen useita kertoja nyrkillä ja loukkasi häntä vakavasti.Kanye West on haastettu oikeuteen muun muassa pahoinpitelystä ja tahallisesta henkisen ahdistuksen aiheuttamisesta. On epäselvää, kuinka paljon he vaimoineen vaativat vahingonkorvauksia supertähdeltä. Tapauksesta levisi aiemmin myös videomateriaalia netissä.