Somehottis Alix Earlen rantaposeeraus kääntää katseet – vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiktok-julkkis Alix Earle on yksi kuumimmista julkkiskaunottarista, jotka ovat nousseet valtavaan suosioon ja tunnettuuteen kiinalaisen videopalvelun avulla. Earle kertoo sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti elämästään ja kuulumisistaan ja on ollut rehellinen seuraajilleen myös kauneusleikkauksistaan.

Nyt Alix on esitellyt upeaa rantakuntoaan Miamissa, jossa hän poseerasi erittäin näyttävästi kurveineen kameran edessä. Hänellä voi olla edessään vielä pitkä ura julkkiksena tai glamour-mallina.

23-vuotias Alix Earle oli hetki sitten käynyt jo täyttämässä huuliaan, mutta kuullessaan ilmaisista täyteaineista, hän päätti ottaa huuliinsa lisää täyteaineita. Se oli Alix Earlen mukaan virhe. ”Tässä on todisteet siitä, että huulten rajoittamaton täyttäminen ei ole paras idea”, Earle kirjoitti jakamiensa kuvien yhteydessä.