Hämmentävä tapa herkutella: Punaviiniä jäätelöannokseen

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet nauttivat vaniljajäätelöstä perinteisesti suklaa- tai kinuskikastikkeen kera, mutta eräs nainen on keksinyt aivan uuden tavan nauttia tästä herkusta. Hän on tottunut käyttämään jäätelön kastikkeena punaviiniä.

Tämä erikoinen tapa on saanut huomiota sosiaalisessa mediassa, kun nadinejarbo-käyttäjänimeä TikTokissa käyttävä nainen esitteli videolla hänen jälkiruokaherkkunsa. Nainen pilkkoo vaniljajäätelöpallojen päälle mansikoita ja puolikkaan banaanin. Lopuksi hän kaataa kulhoon reilusti punaviiniä sekaan.

Videota kuvatessa nainen kertoo oppineensa tämän tyylin omalta äidiltään, joka lisää kulhoon myös marjoja ja pähkinöitä. Vaikka punaviini ja vaniljajäätelö eivät ole perinteinen yhdistelmä, joskus parhaat makuelämykset syntyvätkin juuri yllättävistä kokeiluista. Tämä naisen tapa nauttia vaniljajäätelöä punaviinin kera saattaa hyvinkin inspiroida muitakin kokeilemaan tätä rohkeaa makuyhdistelmää.

@nadinejarbo I cannot breathe today for some reason… anyways this is the best. When i say she i mean my mom! My mom did this one day and its been an almost every night dessert in our houses! 🍨🍷🍓🍌 #dessert #icecream #wine #tryit ♬ original sound – NaeJay