Transformers-kaunotar alastomana sängyllä – vain kaulakoru kaulassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on toiminut vuosien saatossa monien suurten muotitalojen kasvona. Viime aikoina on ollut käynnissä pidempiaikainen kumppanuus Marks & Spencer -brändin kanssa. Nyt Rosie on kuitenkin ehtinyt myös etelän aurinkoon.

Cannesissa vieraillessaan supermalli majoittui luksushotelliin, jossa hän kuvasi sekä upeaa merimaisemaa että myös itseään. Ja mikä olikaan kuvatessa, sillä hän makoili hotellihuoneen sängyllään alastomana. Intiimejä paikkoja ei toki paljastunut somessa.

37-vuotias Rosie Huntington-Whiteley näyttää pyhittäneen tämän alkuvuoden matkustelulle ja hyvinvoinnille. Kahden lapsen äiti on julkaissut kuvia monista erilaisista maisemista ja esitellyt myös usein sitä millaisissa treenivaatteissa hän on joko lenkkipoluilla tai kuntosalilla.