Kylie Jenner mainosti uutta alkoholijuomaansa – huomio kiinnittyi takapuoleen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Kylie Jenner perusti taannoin uuden khy-nimisen vaatemerkin, minkä lisäksi naisella on hyvin suosittu kosmetiikka-alan yritys Kylie Cosmetics. Kylie Jenner on lähtenyt mukaan nyt monien julkkisten suosimaan alkoholibisnekseen.

Kylie Jenner lanseerasi taannoin oman Sprinter-nimisen alkoholijuomasekoituksen, jota tähti on käynyt esittelemässä suurissa opiskelijatapahtumissa, juhlissa ja saanut tuotteen myös useiden kauppojen hyllylle myyntiin. Nyt nainen poseeraa tuoreissa Sprinter-mainoskuvissa.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän mainostaa Sprinteriä. Naisella on kuvissa käsissään juomatölkki ja osassa kuvista juoma on asetettu hänen lyhyiden farkkushortsiensa takataskuun. Juoman lisäksi monien huomio näyttää kiinnittyneen tähden näyttävään tiimalasivartaloon ja paljasta ihoa esittelevään asuun.

https://www.instagram.com/p/C7XdpHFScc0/

https://www.instagram.com/p/C7XsCkSPHE3/