Hurja huhumylly käynnistyi – Adele korvaa Katy Perryn?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Adele on kerrotaan olevan valmis työskentelemään American Idolissa Katy Perryn tilalla tuomarina. Syynä ovat suunnitelmat perheenlisäyksestä, jolloin vakituinen tuomarointi on oiva ratkaisu vaativan kiertue-elämän tilalle.

– Adele on keskittynyt lapsen saamiseen Richin Paulin kanssa, mutta hän ei halua olla kiertueella samaan aikaan, lähde kertoi brittiläiselle Heat World -lehdelle.

– Hän etsii töitä, jotka tuottaisivat hänelle saman palkan, mutta vähemmällä työllä, koska hän haluaa tulla raskaaksi pian. Hänen tiiminsä on edelleen järkyttynyt, kun hän sanoi olevansa kiinnostunut televisiotyöstä ja oli katsellut Katyn paikkaa American Idolissa.

Naispuoliset supertähdet ovat itse asiassa naapureita ja ystäviä keskenään. He asuvat samalla asuinalueella Los Angelesissa. Katy voisi antaa mainiot suositukset Adelelle. Lisäksi Weekends with Adele Las Vegas -residenssi on päättymässä, joten ajoitus olisi täydellinen.