Maailman kuumin naisfutari biksuissa – tulikuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman mahdollisesti kuumin jalkapallon naistähti Alisha Lehmann on noussut myös suosituksi sosiaalisen median tähdeksi, koska hän vetoaa ulkonäöllään muihinkin miehiin kuin ainoastaan jalkapallon ystäviin. 24-vuotias sveitsiläinen kaunotar säväyttää missä hän poseeraakin, ja yleensä se nähdään myös somessa.

Tällä kertaa Alisha on suunnannut Yhdysvaltojen Miamiin, jossa hän lähti varhaiselle aamu-uinnille jo kahdeksalta aamulla. Samalla ikuistettiin sosiaaliseen mediaan kuvasarja siitä miten kaunotar pulahti vihreissä biksuissa uimaan.

Alisha Lehmann pelaa keskikentällä ja hyökkääjänä, ja nykyisin hän pelaa Englannin Superliigassa pelaavaa Aston Villa -joukkueessa. Aiemmin Alisha on pelannut muun muassa West Ham Unitedin ja Evertonin riveissä. Lisäksi Lehmann on pelannut kotomaansa Sveitsin maajoukkueessa vuodesta 2017 lähtien ja voittanut nuorisomaajoukkueessa EM-hopeaa.