Bad Bunny jäi haaroistaan kiinni tanssijaan – hämmentävä tilanne keikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu puertoricolainen laulaja ja räppäri Bad Bunny joutui viikonloppuna erikoiseen tilanteeseen keikallaan. Artisti juuttui vaatteistaan kiinni lavalla olleeseen tanssijaan melko koomisella tavalla. Tilanne tallentui viraalina levinneeksi videoksi.

Bad Bunny oli esiintymässä perjantaina Puerto Ricossa, kun yksi taustatanssijoista ilmestyi tanssimaan aivan hänen eteensä. Yllättäen tanssijan sukkahousut takertuivat Bad Bunnyn shortseihin. Artisti ja tanssija onnistuivat irrottautumaan toisistaan melko nopeasti.

Bad Bunny vaikutti naureskelevan yllättävälle tilanteelle ja jatkoi keskeyttämättä esiintymistään. Pitkään kiertueella ollut artisti esiintyi Puerto Ricossa myös lauantaina ja sunnuntaina.

Suomessa Ruisrockissa esiintynyt Bad Bunny oli vuonna 2020 Spotifyin vuoden kuunnelluin artisti. Hän oli ensimmäinen muulla kuin englannin kielellä esiintyvä artisti, joka sai kyseisen tittelin. Tähti on ollut runsaasti otsikoissa myös hänen ja amerikkalaistähti Kendall Jennerin romanssin vuoksi.