Amerikkalaista Selviytyjät-ohjelmaa on tehty pian 50 kautta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Survivor, eli Selviytyjät, on kestänyt yli 25 vuotta ja 46 tuotantokautta. Ohjelman juontajana toimiva Jeff Probst on nykyään myös realityseikkailun vastaava tuottaja. Esitys hiipii kohti virstanpylvästä, eli 50. tuotantokautta ja fanit ovat uskoneet, että suosikkijuontaja jää tässä vaiheessa pois pestistään.

Jeff on tehnyt Variety-lehden haastattelussa selväksi, että on mukana ohjelmassa myös tulevaisuudessa – ainakin 50. tuotantokauteen asti. Jos hän kuitenkin jättäisi juontajan roolin, hän tietää kenen tulisi korvata hänen työnsä.

– Uudet ihmiset voivat tuoda siihen sarjaan kokonaan uuden näkökulman, hän kertoi Varietylle ja jatkoi.

– En suosittelisi televisiojuontajan palkkaamista. Sanoisin, että kannattaa ennemmin palkata utelias ihminen, joka on kiinnostunut ihmisistä. Minusta tuntuu aina siltä, että verkostojen virhe on se, että he palkkaavat tietyn nimen tai jonkun ulkonäön perusteella.