Grace Boor pukeutui pelkkiin narunpätkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituksi sometähdeksi noussut mallikaunotar Grace Boor tienaa nykyisin ruhtinaallisen elantonsa esittelemällä vartaloaan. Hänellä on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viime aikoina Boor vaikuttaa pyrkineen kokeilemaan kuinka pieniä biksut voivatkaan olla.

Tällä kertaa Boor on poseerannut paratiisimaisissa maisemissa äärimmäisen pienissä biksuissa, sillä ainakin takaa katsottuna kyseessä ovat vain pienenpienet narunpätkät. Tässä asussa ei ole siis ainakaan materiaalia tuhlattu, joten myöskään rusketusraidat jäävät häviävän pieneksi. Kätevää ja ekologista. Kuva on ikuistettu Turks- ja Caicossaarilla, jossa Grace on viime aikoina lomaillut.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä myös bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.