Marika Fingerroos alastomana saunakuvassa – vihta riittää hädin tuskin sensuuriksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkällä julkisella urallaan monessa mukana ollut Marika Fingerroos on työskennellyt esimerkiksi glamour-mallina ja poseerannut monien lehtien sivuilla. Vuosikymmenten ajan julkisuuden valokeilassa ollut Marika on nykyisin suosittu sometähti, joka esittelee arkeaan suurelle joukolle seuraajia. Ja nyt hän esittelee myös juhannustaan.

Marika nähdään nimittäin poseeraamassa alastomana saunan lauteilla, jossa hänellä on vain vihta kriittisten ruumiinosien peittona. Samalla hän toivottaa ymmärrettävästi hyvää juhannusta kaikille seuraajilleen.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.