Pala arvokasta juustoa on myyty valtavalla summalla. Kymmenen kuukauden ajan luolassa kypsytetty Cabrales-juusto huutokaupattiin Espanjassa peräti 36 000 eurolla. Huutokaupan järjesti juuston myyntiä säätelevä DOP Cabrales Espanjan Asturiassa.
Huutokaupatun juuston valmisti Ángel Díaz Herrero -juustotehdas. Ennen huutokauppaa järjestettiin maistelutilaisuus, jossa tuomaristo valitsi ennätyshintaan myydyn juuston tapahtuman parhaaksi. Noin 2,3 kilon painoisesta Cabrales-juustosta tehtiin Guinnessin ennätystenkirjan mukaan yhteensä 40 hintatarjousta.
Lehmänmaidosta valmistettua Cabrales-juustoa kypsytettiin 10 kuukauden ajan Los Mazosin luolassa noin 1 500 metrin korkeudessa merenpinnasta mitattuna. Samaista juustolajiketta on aikaisemmin huutokaupattu 20 500 eurolla vuonna 2019.