X Factor -tuomari Paula Abdul erosi – tässä syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosina suurta suosiota poptähtenä nauttinut Paula Abdul palasi vuosien tauon jälkeen julkisuuteen, kun hänet kiinnitettiin American Idol -ohjelman tuomaristoon. Viime vuonna Abdul loisti Yhdysvaltojen X Factor -kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa lauluryhmien vetäjänä.

Viihdemoguli Simon Cowell paljasti vastikään, että hän harkitsi taannoin harrastavansa seksiä tuomarikollegansa Abdulin kanssa. Nyt 49-vuotiaan poptähden uutisoitiin eronneen poikaystävästään Jeff Brattonista. Ero on tullut yllätyksenä, sillä Abdulin exän mukaan pariskunta erosi jo viime vuoden marraskuussa. Pitkään salassa eron pitänyt Bratton kertoi, että he erosivat työkiireiden takia.

– Minä ja Paula erosimme sulassa sovussa marraskuussa. X Factorin ja Cascine -levy-yhtiöni kiireiden takia meillä ei vain ollut aikaa toisillemme, Bratton kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Brattonin mukaan he ovat kuitenkin eronkin jälkeen pysyneet hyvinä ystävinä. Oman levy-yhtiönsä johtajana toimiva Bratton tulee olemaan aina kiitollinen yhteisestä ajastaan poptähden kanssa. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen kerran 2010. He pitivät seurustelusuhteensa poissa julkisuudesta, joten erouutinenkin pysyi salassa.

Paula Abdul tunnetaan parhaiten työstään muusikkona, tanssijana, koreografina, näyttelijänä ja televisiotähtenä. 1980-luvulla Abdul nousi nopeasti Los Angeles Lakers -koripallojoukkueen cheerleaderistä maineikkaaksi koreografiksi. Poptähdellä on ollut kuusi hittisingleä ykköspaikalla Billboard Hot 100 -listalla. Abdul sai Grammy-palkinnon Opposites Attract -kappaleensa musiikkivideosta. Viime vuosina hän on kuitenkin niittänyt menestystä televisiotähtenä ja eri musiikkiohjelmien tuomarina.