Antti Tuisku valittiin komeimmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Antti Tuisku äänestettiin Suomen komeimmaksi poppariksi Stara.fi -verkkojulkaisun järjestämässä Mister Pop 2004 -äänestyksessä, jossa etsittiin maan komeinta popparia. Tuisku sai yli kolmanneksen, 35,2 prosenttia, kaikista annetuista äänistä.

Toisesta sijasta käytiin tiukka kamppailu The Rasmus -yhtyeen Laurin ja Idols-finalisti Jani Wickholmin välillä. Kaksikon äänet olivat välillä jopa tasan, mutta Lauri sai viimeisinä päivinä kuuden kymmenyksen kaulan ja sijoittui toiseksi 14 prosentin äänisaaliilla. Wickholm joutui tyytymään kolmanteen sijaan. Ääniä annettiin yhteensä 4.210 kappaletta.

Mister Pop on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys, joka järjestettiin nyt kolmannen kerran. Viime vuonna Mister Pop -voiton vei The Rasmuksen Lauri ja toiseksi sijoittui Kwan-yhtyeen Tidjän.

Petra on kaunein poppari

Keväällä järjestetyssä Miss Pop 2004 -äänestyksessä Suomen kauneimmaksi poppariksi äänestettiin TikTak-yhtyeen Petra. Niukasti toiselle sijalle jäi Idols-voittaja Hanna Pakarinen. Vuoden 2003 Miss Pop oli juuri uransa lopettaneen Gimmel-yhtyeen Jenni Vartiainen.