Bäkkäri pelastamaan McFaddenin uraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Westlife-yhtyeestä tuttu poppari Brian McFadden on pyytänyt uralleen apua hieman erikoiselta taholta. Hän on nimittäin ottanut yhteyttä Backstreet Boys -yhtyeen Nick Carteriin.

Faddenin ura on ollut viime aikoina hienoisessa laskusuunnassa, joten poppari pyysi Carterilta apua seuraavan hittinsä kirjoittamisessa. Fadden pitää bäkkärin taitoja suuressa arvossa, joten hän toivoo yhteistyön tuottavan uusia hittejä seuraavalle albumilleen. Irkkutähti toivoo Carterin kirjoittavan tulevalle levylleen ainakin yhden kappaleen.

– Brian soitti Nickille ja pyysi tätä kirjoittamaan musiikkia seuraavalle levylleen. Nick piti ideasta ja he ovat päättäneet lyödä hynttyyt yhteen, kun Backstreet Boys saapuu kiertueellaan Britanniaan lokakuussa. Brian tietää, että hänen seuraavan levynsä on pakko myydä hyvin ja hän toivoo Nickin auttavan siinä, Faddenin tiedottaja kertoi.