Poets of the Fallin Marko valittiin komeimmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kotimaisen pop-komeetan, Poets of the Fall –yhtyeen, vokalisti Marko on valittu Suomen komeimmaksi poppariksi Stara.fi verkkojulkaisun järjestämässä äänestyksessä. Hän sai äänistä 34,1 prosenttia, eli 3.525 kappaletta.

Voitosta käytiin parin viikon ajan kiivasta kamppailua Markon ja viime vuoden voittajan, Antti Tuiskun, kanssa. He vuorottelivat ykkössijalla useita kertoja, ja lopulta voitto ratkesi vain 0,4 prosentin erolla. Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui Mister Pop 2003, eli The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylönen, joka sai äänistä 10,6 prosenttia. Viime vuonna Lauri sijoittui toiseksi.

Neljättä kertaa järjestetyssä Mister Pop -äänestyksessä annettiin nyt ennätysmäiset 10.343 ääntä. Aiemmin keväällä järjestetyn Miss Pop 2005 äänestyksen voitti Hanna Pakarinen. Toiseksi sijoittui Jane-yhtyeen Mia Huovila ja kolmanneksi Indica-yhtyeen Jonsu.

Mister Pop –äänestys on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme komeimmasta popparista. Voittajan päättävät Stara.fi –verkkolehden lukijat.

mister pop 2005