Akcent : Kylie

Singlet · Stara.fi

Romanialaisyhtye Akcent on työstänyt mainion dancekappaleen, jossa aiheena on discokuningatar Kylie Minogue. Tyyliltään biisi edustaa 90-luvun viimeisinä kuukausina paljon käytettyä vokooderi-dancea, jossa lauluraidat on käsitelty kyseisellä vekottimella. Esikuvana on ollut mitä ilmeisimmin Eiffel65 -yhtyeen Move Your Body -hitti.

Kappaleen sanoituksissa hoetaan useampaan otteeseen Kylien I Should Be So Lycky -hitin nimeä osana lyriikkaa. Kertosäkeessä lauletaan lisäksi ”Kylie give me just a chance, let’s go out and dance”.

Staran toimitus on saanut tietoonsa, että kappale oli järjettömän suuri hitti Romaniassa jo ennen englanninkielistä versiota. Alkuperäisen kappaleen ystävät ovatkin kritisoineet kansainvälisen version englanninkielen lausumista, joten yhtyeen nimi Akcent on siinä mielessä erittäin osuva.

Biisi on jo ensikuulemalta täysin selvää hittikamaa niin radiossa kuin tanssilattiallakin. Varsinkin kertosäe takoo kuin sadan kilon vasara, ja kappale tuleekin olemaan takuulla yksi tulevan talven kuumimmista tanssiviisuista ympäri Eurooppaa.

Pisteet 5/5