Gwen Stefani raskaana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

No Doubt -yhtyeestä tunnetuksi tullut ja sittemmin soolouralle siirtynyt Gwen Stefani odottaa ensimmäistä lastaan miehensä Gavin Rossdalen kanssa. Kolme vuotta naimisissa ollut pariskunta saa perheenlisäystä kesäkuussa, US Weekly kertoi maanantaina.

Rossdalen isä Douglas on jo kertonut iloitsevansa uutisesta. Myös Stafanin äiti, Patti, on vahvistanut tiedot lehdelle.

Viisi kertaa Grammy-ehdokkaana ollut 36-vuotias poppari menestyi hienosti myös tänä vuonna. Hänen Hollaback Girl -kappaleensa oli alkuvuoden suosituimpia r&b-kappaleita. Levy poiki Stefanille myös useita ehdokkuuksia eri gaaloissa.

Bush-yhtyeestä tunnetuksi tulleella Rossdalella on edellisestä suhteestaan 16-vuotias tytär Daisy Lowe, jonka äiti on muotisuunnittelija Pearl Lowe. Lapsen isyys selvisi vasta viime vuonna, kun Rossdale kävi DNA-testeissä.