Britney Spears järjestää salaperäisen tiedotustilaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on kutsunut koolle salaperäisen tiedotustilaisuuden, joka järjestetään Los Angelesin Convention Centerissä torstaina. Tilaisuuden aiheesta ei ole tietoa edes Britneyn lähimmillä ystävillä.

Poppari kutsui paikalle vain tietyt, hänen itse tarkkaan valitsemansa median ja levy-yhtiön edustajat. Kutsussakaan ei paljastettu tilaisuuden aiheitta. Yhdysvalloissa veikataan nyt, että Britney julkistaa siellä toisen raskautensa tai avioeron Kevin Federlinestä.

– Britney ei ole järjestänyt lehdistötilaisuutta pitkään aikaan, joten jotain suurta on tulossa. Mekään emme tiedä mitä, Sony-levy-yhtiön Karen Phillips päivitteli.

Britney ja Kevin ovat olleet viime viikkoina paljon erossa, ja Britney jätti saapumatta myös Kevinin taannoiselle keikalle Las Vegasissa. Keikkaa edelsi äänekäs riitely paikallisessa ruokaravintolassa, josta Britney poistui paikalta kyyneleet silmissä.

Spearsin tiedottajan mukaan Britney Spears aikoo julkaista seuraavan albuminsa vielä tämän vuoden aikana. Seuraava levy tulee kauppoihin suunnitelmien mukaan marraskuussa. Seuraava maailmankiertue käynnistyy ensi vuoden puolella.

Viihdelehti Stara.fi seuraa tilannetta.