Narkkarirokkari äänestettiin vuoden sankariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Mossin kanssa aiemmin seurustellut rokkari Pete Doherty tunnetaan lähinnä vakavasta huumeriippuvaisuudestaan ja lukuisista vakavista huumesekoiluistaan. Nyt narkkarirokkari on kuitenkin äänestetty ”vuoden sankariksi” NME-lehden äänestyksessä.

Babyshambles-yhtyeen vokalistina sekoileva artisti palkittiin saavutuksestaan Lontoossa. Nimituksen asettaa oikeaan valoon paria vuotta aikaisempi NME:n äänestystulos, jossa Doherty äänestettiin vuoden seksikkäimmäksi mieheksi. Lehden lukijat ovat tosin pääosin miehiä.

Palkintogaalaa edeltävänä iltana Doherty esiintyi Itä-Lontoossa sijaitsevassa Rhythm Factory -ravintolassa sekavana ja veri nenästä valuen, The Sun kertoi. Doherty oli keikallaan niin sekaisin, ettei yleisö edes tunnistanut kappaleita, joita hän yritti soittaa. Verenvuodon syyksi hän kertoi kissansa raapaisun. Kuva keikalta löytyy tästä!

NME-lehdessä vuoden pahikseksi äänestettiin tänä vuonna George W. Bush, seksikkäimmäksi naiseksi Kylie Minogue ja vuoden huonoimmaksi levyksi Britney Spearsin Blackout.