24-sarjan tähti Elisha Cuthbert palaa ruutuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun agenttisarja 24:n naistähti Elisha Cuthbert palaa lähiaikoina mahdollisesti ruutuihin uuden televisiosarjan merkeissä. Hänet on nimittäin kiinnitetty CBS-kanavan uuden Ny-Lon -sarjan päätähdeksi.

Sarjasta ollaan parhaillaan työstämässä vasta pilottijaksoa. Elisha Cuthbert näyttelee sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Kuten monet jenkkisarjat aiemminkin, myös Ny-Lon perustuu sarjan aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.

Elisha Cuthbert teki läpimurtonsa 24-sarjassa esittämällä päätähti Kiefer Sutherlandin tytärtä. Hän on esiintynyt urallaan myös muutamissa elokuvissa. Stara tapasi Elisha Cuthbertin taannoin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!