Sinkkkuelämää-tähden treffit myytiin 33.000 eurolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin näyttelijä Scarlett Johanson huutokauppasi treffinsä 26.000 euron hinnasta, mutta nyt kollega Kristin Davis on pannut selvästi paremmaksi. Sinkkuelämää-sarjan tähden treffeistä maksettiin nimittäin huutokaupassa peräti 33.000 euroa.

Myynnissä oli kahden hengen vip-kutsu Sinkkuelämää-elokuvan maailman ensi-iltaan New Yorkiin 27. toukokuuta ja tapaaminen Kristin Davisin kanssa. Suurimman tarjouksen teki nimimerkki Superiorlotus912, joka kuljetetaan ystävineen punaiselle matolle limusiinilla. Lisäksi voittaja pääsee halutessaan meikattavaksi ja saa itselleen Jimmy Choo -kengät.

Huutokaupan tuotto ohjataan Oxfam America -järjestölle. Scarlett Johanssonin ja Kristin Davisin treffien lisäksi huutokaupattavana on esimerkiksi Charlize Theronin yllä Cannesin elokuvafestivaaleilla nähty iltapuku.