Miley Cyrus: Pyydän anteeksi kohukuviani!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme tänä aamuna 15-vuotiaan teinitähti Miley Cyrusin rohkeista poseerauksista kesäkuun Vanity Fair -lehden kannessa ja sisäsivulla. Kuvissa Cyrus nähdään esimerkiksi yläosattomissa selkä kameraan päin. Miley Cyrus on nyt toimittanut People -lehdelle lausunnon, jossa hän kertoo katuvansa rohkeita kuviaan ja pyytää anteeksi.

– Haluan saada ihmiset iloiseksi musiikillani ja näyttelemiselläni. Olin innoissani, kun sain mahdollisuuden päästä Annie Leibovitzin kuvattavaksi Vanity Fairiin. Olin mukana kuvauksissa ja kuvien piti olla taiteellisia. Nyt kun olen nähnyt kuvat ja lukenut jutun, minua nolottaa, Miley Cyrus kertoi.

Lehden mukaan Mileyn isä ja äiti sekä isoäiti ja kotiopettaja olivat koko päivän mukana kuvauksissa, mutta vanhemmat poistuivat juuri ennen kohukuvan ottamista. Lausunnossaan Miley pahoitteli myös aiemmin verkkoon päätyneitä kohukuviaan, joissa hän poseeraa seksikkäästi muiden muassa alusvaatteisillaan, bikineissä ja ystäviensä kanssa kylvyssä.

– Minusta internetissä kiertävät valokuvat ovat asiattomia otoksia. Arvostan fanieni tukea, ja toivon, että he ymmärtävät, että minäkin teen virheitä enkä ole täydellinen. En koskaan tarkoittanut tämän tapahtuvan ja olen syvästi pahoillani.

– Kaikkein eniten olen pettänyt itseäni. Minä kuitenkin opin virheistäni ja luotan tukijoukkooni. Perheeni ja uskoni ohjaavat minua elämäni matkalla.

Myös Cyrusin työnantaja Disney on julkaissut oman tiukkasävyisen lausuntonsa asiasta. Yhtiön mukaan Vanity Fair on manipuloinut valokuvia sellaiseksi, että 15-vuotias Miley Cyrus vaikuttaa olevan niissä yläosattomissa.

Uusimmat