Eppu Normaali voitti nimikiistan hovioikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin hovioikeus on päätöksellään pitänyt Helsingin käräjäoikeuden aiemmin antaman ratkaisun ennallaan Eppu Normaali Oy:n ja Akun Tehdas Oy:n välisessä Akun Tehdas -nimikiistassa.

Yhtiön julkaiseman tiedotteen mukaan Eppu Normaali Oy on Akun Tehdas -tavaramerkin laillinen omistaja ja oikeutettu käyttämään tavaramerkkiä liiketoiminnassaan. Myös Akun Tehdas Oy:n toiminimen rekisteröinti on määrätty kumottavaksi.

Ylöjärvellä Akun Tehdas -tavaramerkin alla toimiva yrityskeskittymä on maamme suurimpia äänentoisto- ja valopalveluiden tuottajia. Yrityskeskittymässä toimii 15 eri yritystä, mm. useita äänistudioita, tv-tuotantoyhtiöitä, cd- ja dvd-monistamo, ohjelmanmyyjiä ja tiedotukseen ja markkinointiin keskittynyt yritys. Yritysryppään kokonaisliikevaihto on n. 6 miljoonaa euroa.