Pierce Brosnan lohdutti Mamma Mia! -kaunotarta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään perjantaina saa Suomessakin ensi-iltansa odotettu Mamma Mia! -elokuva, joka on elokuvaversio menestyksekkäästä ABBA-musikaalista. Leffan nuori päätähti Amanda Seyfried ei vielä täysin uskalla luottaa, että leffan saamat ylistävät arviot tuovat katsojia teattereihin.

Kaunottaren vastanäyttelijä Pierce Brosnan joutuikin ensi-iltajuhlissa tyynnyttelemään elokuvansa avausviikonloppua kovasti jännittävää Seyfriediä. Neitokainen pelkää, että kukaan ei tule katsomaan Mamma Mia! -elokuvaa, koska Batman-elokuvien uusin osa The Dark Knight vie katsojat.

Brosnan sai kuitenkin lohdutettua Amandaa toteamalla leikkisästi, että Batmanin ollessa loppuunmyyty joutuvat muut tulemaan katsomaan Mamma Mia! -elokuvaa.

– Kun The Dark Knight myydään loppuun, niin mitä ihmiset sitten katsovat? Siinä vaiheessa meidän elokuvamme astuu esiin. Meillä menee ihan hyvin, Brosnan tyynnytteli Access Hollywoodin mukaan.

Lue Mamma Mia! -elokuvan arvostelu tästä!