Lordi floppasi Britanniassa – huuma loppui lyhyeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hirviörock-yhtye Lordi on nyt julkaissut uuden Deadache-albuminsa myös Britanniassa. Euroviisuvoittajan levy ei kuitenkaan saanut siellä kovin innostunutta vastaanottoa.

Lordin uusi studiolevy ei nimittäin noussut lainkaan Britannian arvostetulle albumilistalle, vaikka pari vuotta sitten juuri britit antoivat Lordille viisuissa täydet 12 pistettä. Tuolloin brittien viisuhuuma piti Lordin Hard Rock Hallelujah -kappaleen viikkokausia Britannian rock-singlelistan ykkösenä. Uusi levy debytoi nyt rock-albumilistalla, jossa sijoitus oli kuitenkin vain 38.

Lordin esikoisalbumi The Arockalypse julkaistiin aikanaan Euroopan lisäksi myös Yhdysvalloissa ja Japanissa. Lordi-yhtye tekee parhaillaan uraa rapakon takana, jossa vetoapua on saatu muiden muassa Conan O’Brienilta. Lähikuukaudet näyttävät pääseekö Lordin ura käyntiin uudella mantereella.