Idols-paljastus: Anna Puustjärvi ei olekaan naimisissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailussa parhaillaan kisaileva ja yhdeksi ennakkosuosikeista noussut Anna Puustjärvi on aiemmin kertonut avioituneensa miehensä Olli Ripattilan kanssa Las Vegasin matkallaan.

Nyt Idols-Anna on kuitenkin myöntänyt, ettei avioliitto ole virallinen.

– Se oli kerran elämässä -juttu enkä halunnut tehdä sitä missään kitchissä paikassa tai drive in -tyyliin. Meiltä puuttuu vielä yhdestä paperista leima, joten emme ole vielä virallisesti aviopari, Anna paljastaa OHO-lehden haastattelussa.

Pariskunta on seurustellut kahden ja puolen vuoden ajan.

Äskettäin Annan äiti kertoi julkisesti, ettei toivo tyttärensä voittavan Idols-kilpailua. Äidin mukaan voitto voisi tarkoittaa sitä, ettei Anna saisi tehdä halumaansa musiikkia. Aviomies ei kuitenkaan ottanut aivan näin suoraa kantaa asiaan.