Komediatähti Ben Stiller loukkaantui onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Ben Stiller on loukkaantunut laskettelulomallaan. Suositun näyttelijä-tuottajan käsi murtui sunnuntaina hänen kaaduttuaan lumilaudalla ja Stiller kiidätettiin sairaalaan operoitavaksi.

Ben Stiller kuljetettiin New Yorkissa sijaitsevaan Mount Sinai -sairaalaan, jonne oli hälytetty häntä hoitamaan sairaalan paras käsikirurgi. Stiller pääsi sairaalasta jo samana päivänä ja on asiasta uutisoineen New York Daily Newsin mukaan toipumassa. Tähden tiedottaja vahvisti myöhemmin, että Stiller oli murtanut kätensä lumilautaillessaan.

Ben Stiller on noussut viime vuosina maailman suosituimmaksi komediatähdeksi. Sittemmin myös elokuviensa tuottajana kunnostautunut tähti tunnetaan muiden muassa elokuvistaan Painajainen perheessä, Zoolander, Sekaisin suhteessa, Starsky & Hutch ja Tropic Thunder. Loukkaantumisen vaikutuksista meneillään oleviin projekteihin ei ole vielä tietoa.