Lehti: Michael Jackson kuolee puolessa vuodessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman suurimpien salaisuuksien paljastamiseen keskittynyt National Enquirer -juorulehti väittää, että maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva Michael Jackson on kuolemaisillaan.

Välillä vääriäkin tietoja levitelleen, mutta useimmiten oikeaan osuneen lehden mukaan Michael Jackson tulisi kuolemaan puolen vuoden sisällä. Lehti toistaa jo aiemmin liikkuneet sitkeät huhut tähden vaikeasta ja parantumattomasta sairaudesta ja kertoo popparin kuolevan, ellei hän saa pikaisesti keuhkojensiirtoa. Leikkausta ei voida kuitenkaan enää tehdä huonon terveydentilan takia, joten tilanne on toivoton.

– Michael Jackson on hyvin hyvin heikossa kunnossa. Hän on ollut vakavasti sairas jo kuuden – kahdeksan kuukauden ajan ja tilanne huononee koko ajan. Hän on vuoteenomana suurimman osan ajastaan. Hän kykenee kuitenkin vielä viemään lapsensa kirjakauppaan, lähipiiristä kerrottiin lehdelle.

Michael Jackson nähtiinkin julkisesti viimeksi viikko sitten juuri kirjakaupassa, jolloin hän jopa keskusteli muutaman sanan faniensa kanssa autonsa ikkunasta. Jacko on lehden mukaan ollut jo useita vuosia riippuvainen kipulääkkeistä ja alkoholista, jotka ovat nyt aiheuttaneet hänen terveydentilansa nopean heikkenemisen. Tähden lähipiiri on kuitenkin kiistänyt jyrkästi tiedot sairaudesta.