Fergien futuristiset aurinkolasit naurattavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Stacy ”Fergie” Ferguson palasi äskettäin soolouraltaan The Black Eyed Peas -yhtyeen riveihin ja tuloksena oli heti uusi listaykkönen Yhdysvalloissa. Bändin Boom Boom Pow -kappaleen myötä yhtyettä viedään tällä hetkellä ympäri maailmaa.

Viime perjantaina ryhmä oli Lontoossa tekemässä haastatteluja ja markkinoimassa uutta musiikkiaan. Taboon, Will.i.amin ja Apl.De.Apin mukana oli luonnollisesti myös Fergie. Erikoisessa poninhännässä BBC Radio Onen haastatteluun saapuneella naisella oli silmillään futuristiset aurinkolasit, jollaisia ei aivan joka päivä tule vastaan. Katso kuvat tästä.

Fergie nousi viime viikolla otsikoihin tulemalla viimein kaapista. Poppari-näyttelijä vahvisti pitkään liikkuneet huhut seksuaalisesta suuntautumisestaan ja paljasti olevansa bi-seksuaali.

Transformers-elokuvaa ja Las Vegas -televisiosarjaa tähdittäneen näyttelijä Josh Duhamelin vaimonakin tunnettu supertähti kertoi nauttivansa kovasti seksistä myös naisten kesken. Samalla hän totesi, ettei voisi koskaan tyytyä pelkkään naiseen.