Susan Boylen H-hetki lähestyy – romahtaako ennakkosuosikki?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa alkaa puolen tunnin kuluttua vuoden odotetuin yksittäinen realityohjelma, eli Britain’s Got Talent -kilpailun finaali. Ohjelman uskotaan tekevän kaikkien aikojen ennätyksen, sillä se on ollut kuluneen viikon ajan saarivaltion ykköspuheenaihe.

Seitsemän viikkoa sitten 48-vuotias Susan Boyle teki historiaa nousemalla yhdessä yössä maailmanlaajuiseksi supertähdeksi alkukarsinnoissa esittämällään laululla. Selvä ennakkosuosikki selviytyi myös viime viikolla helposti finaaliin, mutta sittemmin hänen mielenterveytensä on ilmeisesti alkanut järkkyä.

Parin julkisen raivokohtauksen jälkeen ohjelman tuotantoyhtiö ehti jo ilmoittaa, että Boyle ei saa ottaa osaa finaaliin mikäli hän jatkaa sekoilujaan. Tämän jälkeen laulaja kuljetettiin muiden kilpailijoiden käyttämästä hotellista toiseen paikkaan, jotta hän sai rauhassa valmistautua finaaliin.