Vanhemmat: ”Amy Winehouse kuolemassa viinaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vakavasta alkoholiongelmasta nykyisin kärsivä poptähti Amy Winehouse on hänen vanhempiensa mukaan hengenvaarassa. Amy pääsi taannoin eroon huumeista, mutta alkoholismi astui saman tien tilalle.

Alkoholismin myötä Amy Winehouse on mokannut totaalisesti jo kaksi paluukeikkaansa. Ensimmäisellä keikalla päihtynyt laulaja buuattiin lavalta Karibialla ja toinen paluuyritys Lontoossa peruttiin muutamaa päivää ennen keikkaa. Nyt tähden vanhemmat ovat astuneet jälleen julkisuuteen.

Mitch ja Janis Winehouse ovat pyytäneet tytärtään lopettamaan alkoholinkäytön ennen kuin alkoholismi vie laulajatähden hengen. Tytär on nyt käyttänyt valtavia määriä alkoholia jo puolen vuoden ajan. Hänen isänsä kertoi ihmisraunioon kohdistuneista peloistaan ITV-televisiokanavalla.

– Haluan tyttäreni olevan taas kokonainen ihminen. Olemme yrittäneet kaikkea. Olemme pyytäneet häntä hakemaan ammattiapua ja tapaamaan lääkäreitä ja sen sellaista. Mikään ei ole kuitenkaan auttanut. Hän tappaa samalla hiljalleen myös minua ja äitiään, Mitch Winehouse valitteli.

– Tarve pelastaa hänet on nyt valtava. Haluan vain että hän olisi taas kunnossa ja olen valmis tekemään mitä vain sen eteen. Amy kiistää kaikki ongelmansa. Luultavasti hän tuntee olevansa satimessa, oman ruumiinsa vankina. Päihderiippuvuus ohjaa nyt häntä.

Isä toisti haastattelussa kantansa siitä, että Amyn riippuvuus on hänen aviomiehensä Blake Fielder-Civilin syytä. Nyt isä pelkää, että riippuvuus vie pian hänen tyttärensä hengen.