David Hasselhoff jättää yllättäen Hollywoodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla erityisesti Ritari Ässä ja Baywatch -televisiosarjoistaan tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja David Hasselhoff on toiminut viime aikoina Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomarina ja ollut lisäksi otsikoissa myös alkoholiongelmansa takia.

Nyt supertähden elämään on kuitenkin tulossa merkittävä muutos, kun David Hasselhoff on päättänyt karistaa Hollywoodin tomut jaloistaan ja muuttaa Eurooppaan. Päätöksen takana on tosin myös uuden vielä nimeämättömän televisio-ohjelman kuvaaminen Britanniassa. Sarjan esittäminen alkaa syyskuussa.

Asiasta kertoneen The Sun -lehden mukaan Hasselhoff tuo mukanaan vanhalle mantereelle myös kaksi tytärtään, 16-vuotiaan Hayleyn ja 19-vuotiaan Taylor-Annin. Teinitytöt voivat samalla tutustua asioihin, joita ei välttämättä Hollywoodissa kohtaa. Suunnitelmissa on muiden muassa hevospooloa, leijanlennätystä, ammuntaa ja picnicillä käytejä.