Päätähti oli sokeutua Transformers-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pian ensi-iltansa Suomessakin saavan Transformers-elokuvan jatko-osan miespääosassa nähtävä Shia LeBeouf sai leffan kuvausten aikana monenlaisia vammoja. Hän on kuitenkin sitä mieltä, että leffa oli niiden arvoinen.

– Toimintakohtaukset olivat uskomattomia, ja ne olivat sitä myös todellisuudessa. Teloin käteni, olin sokeutua ja sain muutamia tikkejä. Se oli kova paikka, LeBeouf kertoi BANG Showbiz -julkaisun mukaan.

Shia teloi tosin kätensä pysyvästi vammautuneeksi kuvausten ulkopuolella vapaa-ajallaan ajettuaan juovuksissa kolarin autollaan. Myös varsinaisissa kuvauksissa hänelle kuitenkin sattui ja tapahtui.

Lisäksi hän sai monet miehet kateelliseksi päästyään suutelemaan vastanäyttelijäänsä Megan Foxia. Elokuvan päätähtien huhuttiin menneen kulissien takana pidemmällekin, sillä Fox jätti kihlattunsa samoihin aikoihin. Molemmat kuitenkin kiistivät epäilyt perättöminä.