BB-Henna: ”Pa**antakaa tohon niin mä syön sitä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Torstaina Tammerfest-tapahtuman yhteydessä järjestettiin Stara Jetset Party, joka kokosi soittoruokala Sahaan ja Tammerfestin Bilepuistoon runsaasti kotimaisia kohujulkkiksia. Illan ohjelmassa oli Johanna Tukiaisen keikan lisäksi muiden muassa julkkisten välistä kisailua.

Osa julkkisvieraista osallistui illan musiikista vastanneen Dj Bakerin pelkokertoimeen, jossa heidän syötäväkseen tarjoiltiin vauvanvaipassa ”paakarin erikoinen”. Sekoitus sisälsi muiden muassa anjovista ja muita herkkuja, joita syömään kutsuttiin muiden muassa Johanna Tukiainen, BB-Risto, BB-Antti ja BB-Henna.

Henna ei kuitenkaan ollut innoissaan annoksesta, vaan oksennusta pidätellyt Big Brother -julkkis kertoi syövänsä mieluummin vaikka ihmisten jätöksiä kuin anjovista.

– Miks te laitoitte just sitä mitä mä vihaan, koska mä sanoin et mä syön ihan mitä vaan. Tuokaa mulle pa**aa, mut mä en syö vi**u tota. Pa**antakaa tohon niin mä syön sitä, mut mä en syö tota, Henna totesi lavalla.

Kilpailun voiton vei lopulta BB-Antti. Katso video Staran NettiTV:stä tästä, YouTubesta tästä tai tämän artikkelin alta.