Amerikkalaislehti: Britney Spears viikonloppuna Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime torstaina Helsingissä konsertoinut poptähti Britney Spears saapui Suomeen yksityiskoneella Tukholmasta, jossa hän pitää parhaillaan majaansa. Hänen lapsensa eivät seuranneet äitiään Helsinkiin, koska supertähti pelkäsi heidän turvallisuutensa puolesta.

Britneyn kerrotaan saaneen viime aikoina vakavia tappouhkauksia, joten hänen lapsensa eivät seuraa mukana myöskään Venäjän konsertteihin. Uhkauksista kauhistunut poppari on pitänyt lapsensa, kolmevuotiaan Sean Prestonin ja kaksivuotiaan Jayden Jamesin, mukanaan kiertueensa aikaisemmilla Euroopan keikoilla.

Asiasta uutisoineen amerikkalaisen The Insider -julkaisun mukaan lapset eivät ole tällä hetkellä Tukholmassa, vaan Britney on lennättänyt heidät Lontooseen saakka turvaan. Siellä pojat ovat hänen perheenjäsenensä hoivassa.

Amerikkalaislehti väittää Britneyn yöpyneen perjantaina Suomessa ja lentäneen Helsingistä käsin keikalleen Pietariin. Suomesta asialle ei ole saatu vahvistuksia, ja mitä ilmeisimmin Spears onkin lentänyt Pietariin suoraan Tukholmasta.