Väitetty homorakastaja: ”Michael Jackson tiesi kuolevansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari kuukautta sitten menehtyneen poptähti Michael Jacksonin ympärillä tapahtuu edelleen mitä ihmeellisempiä asioita. Nyt esiin on tullut myös Jason Pfeiffer -niminen mies, joka väittää olleensa Jacksonin homorakastaja.

35-vuotias Pfeiffer on töissä lääkäriasemalla, jossa Jacksonia hoidettiin. Nyt hän on kertonut olleensa poptähden ”sielunkumppani” ja viettäneensä laulajan kanssa paljon aikaa viimeisinä viikkoina ennen tämän kuolemaa. Hänen mukaansa Michael Jackson alkoi loppuaikoinaan puhua aikaisempaa enemmän Jumalasta ja Maya-kalenterista, joka päättyy vuoteen 2012.

– Hän muuttui täysin viimeisen kahden viikon aikana. Hänestä tuli yliuskonnollinen, ylidramaattinen sekä rasittava ja rasittunut. Hän hyvästeli ihmisiä viimeisen viikkonsa aikana. Kaikki olivat kauhuissaan sellaisesta, Jason Pfeiffer kertoi Woman’s Day -lehdelle.

Pfeifferin tarinaa suhteesta Jacksoniin ei ole vahvistettu muualta, kuten supertähden lähipiiristä.