Johanna Tukiainen suuttui Seiskalle – lehti muutti blogikirjoitusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen on viettänyt loppukesän hiljaiseloa, ja viime viikot hän on lomaillut Como-järvellä, Italiassa. Äskettäin Tuksu kertoi Seiskan blogissaan lomakuulumisiaan, mutta tekstiä ei kuitenkaan julkaistu Tuksun kirjoittamassa muodossa, vaan esimerkiksi jutun otsikkoa vääristeltiin.

Nyt Tukiainen kertoo virallisessa blogissaan asian todellisen laidan. Kohublondi on syystäkin suivaantunut, koska hänen kirjoituksensa alkuperäinen otsikko oli ”Rentoutumista kuvankauniilla Como-järjellä Pohjois-Italiassa”. Seiskan netissä kirjoituksen otsikko julkaistiin kuitenkin muodossa ”Kuukauden lutka nautiskelee Como-järvellä!”

– Tässä alkuperäinen tekstini Seiskan blogiin. Kuten näette, se on hieman erilainen otsikoineen, Tukiainen kirjoittaa.

– Tällä hetkellä kyseenalaistan sitä julkisuuskuvaa joka minusta on annettu viime vuosina. Sietokykyäni on kokeiltu useampaan otteeseen mediassa, eli totuutta on vääristelty. Elämä on täynnä valintoja ja olen tehnyt paljon myös virhearviointeja, mutta minulla on hyvä sydän. Median otsikoista lukija voi itse kantaa vastuun.