BB-Esa J jäähyväisviestissään: ”Aso pidä näpit irti Minnasta!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta eilen häädetty BB-Esa J sai jäähyväisviestillään kyyneleitä asukkaiden silmiin. Nyt myös BB-Minna joutui pyyhkimään silmäkulmaansa hauskan ja tunteikkaan viestin jälkeen.

– Heipä hei rippikoululaiset siellä penkillä. Sami mene hieman alemmaksi, että Aso näkee sun takaa. Nyt oli mun aika lähteä. Matka jäi omasta mielestäni hieman kesken. Olisi ollut mukava jatkaa teidän kanssanne vielä puuhastelua. Tämä on ollut ehdottomasti elämäni mieleenpainuvin kokemus kaikkine ylä- ja alamäkineen, Esa J kertoi.

– Ihmisistä on tullut tosi tärkeitä. Joistain enemmän kuin toisista. On ollut hyvää meininkiä. Erityiskiitos mestari Samille. En ole pitkään aikaan tavannut noin mukavaa ihmistä. Oot tosi aito, lämmin ja ihana ihminen. Sä oot oikea äijä ja samaan aikaan romantikko höpsö, Esa nauratti asukkaita.

– Mä tulin tänne taloon vetämään matalaa profiilia enkä todellakaan odottanut että tapaan ketään naispuolista ihmistä keneen voisin noin palavasti ihastua ja kokea tällaisia tunteita. Minna sä oot tosi mukava ja aito ihminen. Ja sunkin kanssa haluan sitten ehdottomasti nähdä talon ulkopuolella.

– Mitään muuta en enää yksityiskohtaisesti halua sanota kuin että Aso pidä näpit irti Minnasta! Ja että pitäkää arskat telkkareissa, Esa vitsaili.